Общи условия за ползване

Общи условия за ползване на ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН https://www.lineraptor.com/

Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.
Настоящите общи условия регламентират отношенията между "Line Raptor" собственик на уебсайт
https://www.lineraptor.com/ и лицата, ползващи онлайн магазина, находящ се на https://www.lineraptor.com/
Запазваме си правото да отказваме поръчки, без да има разходи за потребителя в случай на техническа грешка на сайта ни и обявена разлика в цената. "Line Raptor" не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите, платени от потребителя предварително, когато има допуснати технически грешки в публикуването на информация или използването на кодове за отстъпки по време на промоция!


ДЕФИНИЦИИ


“ПОТРЕБИТЕЛ” – всеки, който е заредил в своя браузър уебстраницатаhttps://www.lineraptor.com/ , както и потребител по смисъла на ЗЗП.
“ЗЗП” – означава Закон за защита на потребителите.
“ЗЗЛД” – означава Закон за защита на личните данни.
“САЙТ” – означава уебсайта, находящ се на https://www.lineraptor.com/
“ОНЛАЙН МАГАЗИН” – означава виртуалният магазин, находящ се на https://www.lineraptor.com/, предоставящ възможността за закупуване на стоки през Интернет.
“ПОЛЗВАТЕЛ” – означава лице, ползващо функционалностите на сайта.
“ЛИЧНИ ДАННИ” – означава лични данни по – смисъла на ЗЗЛД.
“НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ” – означава наложен платеж по смисъла на ЗПУ.
“ОБЩИ УСЛОВИЯ” означава настоящите общи условия. С кликването върху който и да е линк, бутон или приложение, находящи се на сайта, с изключение на линка сочещ към тези общи условия, ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина.
„ПОРЪЧКА” е индивидуалната заявка на потребителя за закупуване на стоки на https://www.lineraptor.com/, заявка за покупки по телефона, или заявки, изпратени на електронна поща.
„УСЛУГИ” са всички действия, осъществявани от "Line Raptor" по повод предлагането, продажбата и доставянето на стоки от https://www.lineraptor.com/


ОБЕКТ НА ПРОДАЖБА

Обект на продажба в този уебсайт са разнообразни видове стоки, предназначени за потребителите, описани и подредени в раздели. Цената на всяка стока е в български лева с включено ДДС.
Всички покупки на продукти от https://www.lineraptor.com/ са ограничени до лична употреба и не могат, без изричното писмено съгласие на https://www.lineraptor.com/, да се извършват във връзка с препродажба, или търговска употреба. Ние си запазваме правото да ограничаваме количествата до нормалният размер на покупки на дребно.


ЦЕНИ


Крайната цена на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт в български лева. Всички цени, посочени в този сайт, са с включен ДДС и не включват цена за доставка. Цените за доставка представляват сумата за доставка на куриерската фирма – доставчик.


РЕГИСТРАЦИЯ


Регистрация не е необходима и клиентът може да направи поръчка, без да се регистрира.


ПАЗАРУВАНЕ в https://www.lineraptor.com/


След като сте избрали артикул от нашия онлайн магазин натиснете бутона „КУПИ“. Ако желаете повече от една стока, натиснете бутона „ПРОДЪЛЖИ С ПАЗАРУВАНЕТО“. Ако направите някаква грешка с избора на стока, можете да изтриете артикула от Вашата количка и да натиснете бутона „ОБНОВЯВАНЕ“. След приключване на пазаруването натиснете бутона „КЪМ КАСАТА“. Можете да направите поръчка, като се регистрирате, или да използвате функцията „Поръчка от гост”.


НАЧИН НА РАЗПЛАЩАНЕ


Разплащане с наложен платеж в брой при получаване на стоката. На посочения от Потребителя адрес идва представител от куриерска фирма след предварително уведомяване, на който се заплаща след като Клиентът е проверил съдържанието на пратката.


ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИТЕ


След като получим Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас на предоставения телефон за потвърждение и уточняване на подробности.


ДОСТАВКА


Заявената за покупка стока се доставя чрез куриер на посочения от Потребителя адрес за доставка, освен в неделя и официалните празници, когато поръчки не се доставят в срок от 1 до 3 работни дни от потвърждението на поръчката. „"Line Raptor" не носи отговорност за забавена пратка, причинена от куриерската фирма.
При натоварване на куриерската мрежа е възможно забавяне на доставката, за което "Line Raptor" ще Ви информира.
Поръчки, направени след 18.00 ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден.
Заявки, направени в събота и неделя се обработват в понеделник.
Продуктите се изпращат и доставят чрез куриерски фирми „EКОНТ“и “СПИДИ“
Изисквания за доставки с фиксиран час се заплащат допълнително съгласно тарифата на куриерската фирма.
Доставки се извършват само на територията на България и само след потвърждение от страна на Потребителя. Представител на електронния магазин https://www.lineraptor.com/
се свързва по телефона с потребителя за потвърждение на поръчката и уточняване на детайли относно доставката.
При сгрешен или липсващ продукт грешката се поправя и съответните продукти се изпращат на същия или следващия работен ден, като разходите по доставката са за сметка на https://www.lineraptor.com/ . Клиентът не заплаща нищо допълнително.
При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.


ПРЕДАВАНЕ НА СТОКАТА


Стоката се предава на Потребителя или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента. При предаване на стоката Потребителят или третото лице подписват придружаващите я документи. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес, или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, https://www.lineraptor.com/ се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по новата доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение. При получаване на доставката, проверете съдържанието на поръчката за съответствия на изпратената стока с подадената заявка. При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.
ПРЕДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ, СЪПЪТСТВАЩИ СТОКАТА:
При получаване на поръчаната стока Вие получавате бележка от куриерската фирма и касова бележка за направената поръчка от нас.


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА


Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта прoдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите на чл.55(ал.1) от ЗЗППТ.След проверка в срок до 20 работни дни(по закон) се заменя продукта. Ние обикновено се стараем да заменим артикула в рамките на 5 работни дни.При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи.Транспортните разходи по замяната или връщането са за сметка на купувача, освен ако не е установен дефект по артикула

За да заменим продукта, искаме от вас няколко неща :
1.Замяната или рекламацията да се случат в 14 дневен срок от датата на получаване на пратката.
2.Продукти подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са преминали никаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи цялостта им, както и премахване на етикети)
3.Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата като към него трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка, фактура)

ЗАМЯНА
Моля, свържете се с нас на +359888241690 ‎и колегите ни ще се радват да организират замяната за вас.
Когато получим артикула, ние ще изпратим новия артикул за вас.
Доставката се поема от страна на клиента.


РЕКЛАМАЦИЯ


Веднага след получаването на стоката, Потребителят следва да провери за евентуални несъответствията с договореното. В случай, че има несъответствия, Потребителят следва да направи рекламация в писмен вид за тях по реда на Закона за защита на потребителите.
Поръчвайки продукт с определен цвят, който е идентифициран чрез номер или наименование на съответният специфичен цвят, Потребителят се съгласява с покупката му. Ако по някаква причина не сте удовлетворени, моля свържете се с нас, или сверете цветовете със сайта на производителя. На рекламация не подлежи стока, за която клиента е бил предварително предупреден за несъответствие. Ако при получаването на стока, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка, рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера още при самото получаване на стоката. В случай, че клиент приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера, с получаването и отговорностите по рекламация се прехвърля към куриера, доставил пратката и клиента. При такива обстоятелства важат условията за рекламация на пратки на съответната куриерска фирма.


ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ


Потребителите, които поръчват стоки през електронния магазинhttps://www.lineraptor.com/  както и тези, които правят поръчка по телефона, имат право:
• Да поръчват предлаганите продукти, или да ги откажат/предявят рекламация по установения ред, съгласно тези Общи условия и законодателството на Република България;
• Да се информират относно своята поръчка;
• Да прегледат поръчаните от тях стоки при доставянето им от куриера, преди да ги заплатят;
• Клиентът има право да откаже поръчка по всяко време.
Потребителите са длъжни:
• Да заплатят цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката, съгласно настоящите „Общи условия”;
• Да спазват правилата при ползване на предоставяните от "Line Raptor" продукти и услуги;
• Да не нарушават чужди права и интереси като право на собственост, право на интелектуална собственост и др;
• Да не извършват злоумишлени действия;
• Да проверят дали съдържанието на пратката съответства поръчката, преди да заплатят цената. Със заплащането на цената на поръчката и доставката и полагането на подписа от потребителя върху документите за доставка, последният дава своето съгласие с вида и съдържанието на доставката.


ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН https://www.lineraptor.com/


www.verona-fashion.com не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.
При предоставянето на информация, или съвет в този сайт, в описанието на продуктите, в ревюта и мнения, реклами или по друг начин, https://www.lineraptor.com/
може да разчита на съвет от производителите, за някои стоки. Тъй като не е производител на всички продукти, които продава, "Line Raptor" не поема никаква отговорност за това продуктите, които продава, да не отговарят на специфичните нужди на потребителя на продукта или за всички загуби, щети или вреди, причинени от такива продукти.
https://www.lineraptor.com/ си запазва правото да променя цените, наименованията и описанията на стоките по всяко време, без да е необходимо да уведомява предварително своите потребители.
Електронният магазинhttps://www.lineraptor.com/ има право:
• Да отказва поръчки, без да има разходи за потребителя, когато има допуснати технически грешки в публикуването на информация.
• Да редактира съдържанието на уебсайта – като съществуващи цени, условия за ползване, продукти, услуги, информация, снимки и др. по свое усмотрение и по всяко време без предупреждение. Новите условия влизат в сила в момента на публикуването им.
• Да отказва достъп и да анулира регистрации на потребители.
• Да прекратява, спира или променя предоставяните услуги по всяко време без уведомяване на потребителя, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите „Общи условия”.
https://www.lineraptor.com/ не поема гаранция за точността и целостта на публикуваната информация за продуктите поради възникнали технически грешки.
 https://www.lineraptor.com/няма задължението и обективната възможност и не контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги.
 https://www.lineraptor.com/не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги.


АВТОРСКО ПРАВО


Цялото съдържание на сайта https://www.lineraptor.com/ – картини, текст, графики, символи, уеб графика, е-мейли и др. данни са собственост на "Line Raptor" и неговите доставчици и са защитени от Закона за авторското право и сродните му права и от законите относно интелектуална и промишлена собственост. Използването без съгласието на "Line Raptor" на всеки от изброените по-горе елементи се наказва съгласно действащото законодателство.
ЛИЧНИ ДАННИ
Никой не може да види или редактира личната Ви информация, без да знае потребителското Ви име и парола. "Line Raptor" е регистрирано като администратор на лични данни по смисъла на чл.3 от Закона за защита на личните данни и се задължава да защитава предоставената от Вас информация. "Line Raptor" не носи отговорност по отношение на действия, извършвани посредством предоставена невярна информация от потребител. Личните данни, записани при регистрацията на клиента, се считат за строго конфиденциални и никога няма да се предоставят на трети лица. Информацията ще се използва единствено и само за изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас по един от следните начини:

Хубавена 2015 ЕООД
гр. София, ж.к. Слатина, ул. Иван Димитров-Куклата 15
Е-mail: prysten@abv.bg
Телефон за връзка: +359 888 241690